Известие

Collapse
No announcement yet.

lambdasonda

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• lambdasonda

колеги сори за баналния въпрос но след диагностика ми казаха че сондата ми неработи,пробваха по всякакъв начин да я тестват ма тя небележи.Та трябва да си купя нова ама ме питат с каква сонда съм с колко кабели.ако някои зне каква е сондата да ми помогне 146 1.6 16в 99г мерси

Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
    колеги сори за баналния въпрос но след диагностика ми казаха че сондата ми неработи,пробваха по всякакъв начин да я тестват ма тя небележи.Та трябва да си купя нова ама ме питат с каква сонда съм с колко кабели.ако някои зне каква е сондата да ми помогне 146 1.6 16в 99г мерси
    Дай номер на двигател и ще ти кажа по каталог,каква трябва да е.А пък колегите със същия двигател ще кажат със сигурнаст дали е това.
    Май трябва да е тази
    Click image for larger version

Name:	Lamda.jpg
Views:	1
Size:	92.2 Килобайта
ID:	2246533

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
      Дай номер на двигател и ще ти кажа по каталог,каква трябва да е.А пък колегите със същия двигател ще кажат със сигурнаст дали е това.
      Май трябва да е тази
      [ATTACH]4256[/ATTACH]
      Мисля че е тя защото и моята е с четири кабела и номер 0258 006 190.
      Преди година и половина ми струваше около 300лв,но сега са по-евтини.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

номера на двигателя е 1146614. И тя е само една,долу малко пред катализатора,защото имало и на двуцевката някои модели ;нали; .
        Last edited by mariio; d.m.y г., 22:05.

Comment

номера на двигателя е 1146614. И тя е само една,долу малко пред катализатора,защото имало и на двуцевката някои модели ;нали; .
          Само,че от значение са първите цифри AR.....

Comment

На голямия талон само това пише няма никакви букви

Comment

не се доверявайте на каталозите има си сервизи и хора които си разбират от работата...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

тогава къде да отида.можели сондата да не ми работи заради изгорял катализатор и преди да купя сондата да махна катализатора,ще имам ли проблеми след махането на катализатора и слагане резонаторно гърне

Comment

тогава къде да отида.можели сондата да не ми работи заради изгорял катализатор и преди да купя сондата да махна катализатора,ще имам ли проблеми след махането на катализатора и слагане резонаторно гърне
                  Не би трябвало, аз съм с махнат катализатор и сондата ми си бачка ОК...тя е преди катализатора
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

момчета 2008 е, има сервизи за тези 13 годишни коли ..

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                    X